Tror inte ett skit på detta, eller vad tror ni?


Att ens Justin skulle göra något sånt dumt?
Jag tror inte på att "S" skulle vara för Selena isåfall. För jag hoppas inte att min älskling är så dum och tatuerar in en sån sak. Men vi får väl se...

I don't want you back!

Nu har jag nyss ätit min lunch. Idag är det 2 veckor sen jag blockerade alla facebook spel! Äntligen har man lite fritid. Men mamma tjatar om datorn nu för jag har suttit här sen halv 9 imorse. Nu ska jag gå ut och baka kakor. För jag är fett sugen på något gott :)
Jag vill SHOPPA!
Men nu ska ni få lite låtar från min spotify playlist.
Jessie J – Nobody's Perfect

Eric Amarillo – Om sanningen ska fram (Clubedit Radio)

Eamon – Fuck It (I Don't Want You Back) - Dirty

Chris Brown featuring Justin Bieber – Next To You

Jessie J – Price Tag

David Guetta – Where Them Girls At (feat. Nicki Minaj & Flo Rida)

David Guetta – Who's That Chick ? (Feat. Rihanna)

See ya!

godmorgon världen :)

Det blev hemma för min del idag. Jag har ont i halsen så i värsta fall är min förkylning tillbaks..
Men det hoppas jag verkligen inte!
Men idag blir det väl att bara chilla och försöka bli bättre tills imorgon. Kanske ska gå på gårn ikväll men jag vet fan inte. Ska iallafall äta frulle snart. Men imorgon måste jag iallafall till skolan. För då har vi SO och jag måste jobba ikapp.
Nu ska jag spela The Sims 3 hehe ;)
See you later!

helgen.

I helgen har jag varit med Emmy och Rasmus. Vi var på gammaldagsmarknad i Lördags och sen sov jag där. Idag har vi fiskat men vi fick bara mört. Haha det är kul att fiska när man får abborre men inte något annat. Rasmus fick typ napp på något jävla monster! Haha måste fan vart gammel gäddan..
Hade förresten en underbar dröm inatt. Haha, alla i B-laget bodde typ i ett hus. Typ som i Big Brother haha :P
Sen så blev jag tillsammans med en i 9:an. Haha säger inte vem men det var sjukt kul i B-lags huset. Ni skulle varit med! Snart har vi ett mini-lov ju! Fett chill!
Men aja. Den här veckan framför mig kommer bli underbart kul!

* Måndag: Vara med Emmy och sen chilla på gårn.
* Tisdag: Vara med Lollo.
* Onsdag: Lana med Rasmus,Marcus och Emmy. 

* Torsdag: Ridskola, höjdhopp dessutom.
Sen i helgen ska jag vara med Elias någon dag. Annars blir det bara chill!
Hörs imorgon. PUSS! ♥

sovmorgon, i like (y)

sov till 10 i 12 idag. Så nu är jag väl utvilad efter all skola. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag ska rida någon gång fram mot kvällen. Men nu ska jag bara chilla tills Emmy hör av sig. På Söndag ska jag åka och shoppa och på Lördag är det ju gammaldagsmarknad och då ska jag och Emmy försöka sälja hennes kaninungar :)
Hör senare!

FLODA KONSERTEN IN MY ♥

Gud vad kul det är att ha konsert!
Särskilt floda också. Alla är så glada och stämningen är verkligen på topp. Det gick skitbra med alla låtar och nu är jag faktist 100 % säker på varför jag åker buss och går upp så tidigt för att gå i flen. Musik är så grymt kul! Det är jämt folk som frågar "Hur orkar du gå i Flen?" eller "Flens skola suger, hur orkar du gå där?" Men nu vet jag svaret. Om man inte går i musikklass kan man verkligen inte föreställa sig hur underbart det är :D
Men nu ska jag ha en myskväll och vara uppe sent. Eftersom att min helg börjar redan nu ;)
För bästa klassen får ju vara lediga!
Vi hörs imorgon läsare, nu börjar min helg. PUSS!♥

floda idag!

Vaknade nyss av att Emmy ringde mig. Nu mår hon bättre och ville rida. Men jag ska ju ha konsert och jag åker in till skolan 11. Eftersom att jag inte mår riktigt bra än så ville jag vila nu så mycket jag kunde. Så lite sovmorgon fick jag iallafall. Nu vet jag iallafall vad jag ska ha på mig (y)
Men nu måste jag fixa mig sen ska jag dra till bussen.
Hörs ikväll ♥

Saknar dig Komet ♥

Nu har jag och Lollo lämnat Komet. Snyft :'(
Jag kan inte förlora djur helt enkelt. Jag gråter bara. Ärligt jag ska sluta fästa mig vid djur!  Dom ger en mycket kärlek men någon gång så måste man klara sig utan dom. F.o.m idag så ska jag och Lollo klara oss utan Komet. Aldrig mer rida honom,aldrig mer leda honom ut och in i hagen. Gud vad vi ska sakna dig Komet.
Men aldrig,aldrig ska vi glömma dig! Du får det bra nu med en liten härlig ryttare!
Men idag har vi visat runt nya 6:orna. Dom ser SÅ små ut. Jag kan inte fatta att det där var jag, för ETT år sen. Kände mig mycket större..
Imorgon är det floda. I have a problem.... VAD I HELVETE SKA JAG HA PÅ MIG?
Fick liksom reda på idag att man skulle ha svart/vitt. Så man han ju inte direkt shoppa :/
Men något ska jag riva fram ur min gaderob. Men jag skriver imorgon innan jag ska till skolan.
Godnatt ♥


nu väntar älsklingen ♥ (sängen)

Nu har jag precis duschat och sen plockat ögonbrynen lite. Jag blev faktist nöjd. Tror jag börjar vänja mig lite vid att det gör ont så nu gör det inte så ont längre ;)
Jag och mamma hämtade min klänning idag också. Den är ju så vacker. Den passade också, det trodde jag inte att den skulle göra men det gjorde den. Så nu är det bara skor som saknas! Det kommer troligtvis bli svårare att hitta eftersom att storlek 35 inte finns så ofta i högklackat. Men hoppas jag hittar något. Ska åka till Eskilstuna i helgen tror jag. Då får vi hoppas att jag hittar något :)
Här är bild från Coffee House i Nyköping. Köper alltid kladdkaka och en snickers där. Big Love ♥


Godnatt på er ♥

vill vara frisk nu!

Godmorgon. 
Vaknade precis, såg ut ur fönstret och blev besviken. Var är det superfina majvädret? Inte i Malmköping iallafall..
Hoppas Emmy mår bättre idag så att vi två kan rida hästarna. För annars blir den här dagen bara tråk. Om jag inte är frisk på Torsdag så blir jag ledsen! För då är det ju Floda och jag som har längtat och sett fram emot det så länge!
Ska ringa och prata med mormor och fråga om hon och morfar vill komma och titta på mig då, ifall jag är frisk det vill säga. På Fredag är vi lediga, YES! :D
Men vi får höras senare, puss&kram ♥

fyfan för jävla förkylning!

nu har jag precis vaknat efter att ha sovit 3 h. Har inte hunnit göra ett dugg. Idag har jag varit jätteförkyld men jag gick till skolan för att jag ville gå med Emmy på gårn ikväll. Det skulle jag inte få göra om jag hade varit hemma från skolan. Så jag gick. Men sen när jag kom hem så var både hon och jag FÖR förkylda för att rida. Och är man för förkyld för att rida, då är det illa..
Så jag har sovit istället. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem, hon skulle handla glass till mig. Glass är faktist något av det godaste som finns när man är sjuk. 
Men jag blir nog hemma imorgon från skolan så då kommer jag nog blogga lite mer. 
Puss ♥


bild på Komet, kommer sakna dig lilla gubben! ♥


min vecka :)

I Onsdags så åkte jag ju till Nyköping och träffade min kusin och min moster. Vi tog en fika på stan och gick lite i affärer. Sen åkte jag till Emmy och vi red. Lipton bockade av mig men annars var det roligt. Efter vi hade ridit drog vi in till Malmköping en sväng. I Torsdags var jag ju också ledig så då var jag med Emmy i skolan istället. I Fredags så var jag med Tilde, Veronica, Pernilla, Emelie och Alma. Sen i Lördags så åkte jag till Emmy och vi red. Hulan badade med Emmy kanske 30 m ut i vattnet. Så det var ungefär 20-30cm av Emmys kropp som var ovanför vattnet.
Idag så har jag ridit långritt på Komet. Han ska ju säljas den lilla gubben. Så det här var sista gången jag red honom :(
Nu ska jag äta men vi hörs imorgon. Kram på er ♥

bra uppdatering! not.

Nu ska jag fan skärpa mig, jag kan ju inte hålla på så här!
Ska man ha blogg ska man ju uppdatera. Men jag har gjort massa läxor och varit borta så mycket men nu är det nog!
Jag ska till Nyköping nu men vi hörs när jag kommer hem. 
Puss på er!

helt vanlig dag :)

Idag så var jag i skolan. Fast jag försov mig så jag kom in till skolan vid kl 9. Sen åkte jag till Lollo direkt efter skolan. Vi åkte ut till stallet och tog en ridtur i skogen. Det var askul. Nu har vi byggt hinder också så man kan hoppa. Sen åkte jag med 18.48 bussen hem. Jag gick till affären och handlade lite när jag kom hem. Sen så duschade jag innan Blue Bloods började. Jag har börjat älska det programmet! Imorgon är det ridskola. Så jag vet faktist inte om jag kommer hinna slänga in något inlägg. Men det får vi hoppas på! Nu måste jag gå och lägga mig, jag är jättetrött och jag får inte försova mig imorgon!
Puss & Kram

nu ska jag sova!

Jag tänker faktist börja det här inlägget med att berätta hur slut jag är!
Jag sov typ 5h inatt. Men det ska bli 7 minst inatt. Så därför måste jag skynda mig lite. Idag var jag med Emmy. Vi var typ ute i malmköping och gick runt. Sen så ska vi rida imorgon. Men nu måste jag verkligen sova. Imorgon ska jag föröska hinna med ett lite längre och lite mer intressantare inlägg. Så läsare håll ut! :D



Haha den här bilden bjussar jag på! ;)
Godnatt ♥

sämsta bloggen? det hoppas jag inte att ni tycker :)

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte suttit vid datorn på 2 dagar :P
Idag var jag inte i skolan. Hade ont i huvudet så jag chillade istället. Nu väntar jag på Emmy. Hon kommer snart.
Min klänning borde komma idag, hoppas jag kan ha den. Älskar den ju verkligen!
Måste hitta ett par skor också, någon som har något bra tips på vart det finns fina klackskor?
Haha jag och Emelie såg två par klackskor som var leopard på :D
Vi vart lite smått galna. Fast priset var för galet för min plånbok..
Men nu ska jag ta något att äta, kram på er!

en trött ronia.

Jaha idag blev det en hemma dag trots allt. Nadia och Teemu (min syster & hennes pojkvän) kom till oss och vi gick upp till heden och grillade korv. Det var mys. Men nu ska jag bara fixa allt och sen sova för jag är dödstrött. Sov 5 timmar inatt och om 9 timmar ska man ju upp..
Fast jag vet inte riktigt om det blir någon skola faktist. Jag orkar verkligen inte. Kan ingen ge mig lite energi och lust till att gå till skolan?
Men nu ska jag och mamma beställa avslutningsklänning till mig :)
Imorgon ska jag iallafall åka till Nyköping och ta en fika på stan med Emelie.
Förresten ingen som vill köpa en skitsöt valptik för 5000?
Hör av er till mig isåfall ;)
Puss & Godnatt på er!

Lilla Bebisen! ♥

godmorgon sötnosar!

Har haft en grymt jobbig natt. Jag kunde inte sova så jag var vaken till halv 5. Sen så ska man upp kl 10, gud så skönt när det är helg också..
Men nu tänkte jag berätta lite om min dag iallafall.
Idag ska jag och mamma åka till mammas väninna och vara där en stund. Sen ska jag duscha och fixa mig för skolan :)
Känner att jag verkligen måste shoppa snart! Jag lägger upp lite bilder på allt jag vill ha :D
Men vi hörs när jag kommer hem igen!
Puss!



så himla avundsjuk!

Har precis kollat på tv-programet kvällen är din och såklart så är ju Justin Bieber med. En liten tjej får träffa honom och gå på konsert i Berlin. Helt otroligt! Sen till råga på allt så får hon ju en puss på kinden av honom! Jag är riktigt avundsjuk. Några bilder blev det inga för vi glömde kameran, VI ÄR SÅ DUKTIGA!
Men nu ska jag kolla på film med mamma och Teemu, men jag kanske skriver något innan jag går och lägger mig :)
See ya!

ny blogg :)

hejhej, nu har jag skaffat ny blogg. Tog bort den gamla och fixade en ny, fast det är ju fortfarande samma namn.
Adrian har hjälpt mig med designen och fixat header också, tack Adrian!
Vad tycker ni om den?
Idag ska jag och Lollo rida ut, vi ska åka till Mellösa och typ rida runt sjön där, så det kommer bilder ikväll :)
Det är SÅ skönt att solen skiner idag, det är perfekt ridväder. Funderar på att ta första doppet idag!
Det borde ju vara ungefär 10-11 grader i vattnet nu. Och snart är det bara en månad kvar tills sommarlovet. Och jag vet inte ens vad jag ska ha på mig !
Men när jag kommer hem ikväll ska jag beställa någon av alla mina alternativ jag har.
Hörs senare!